Menu Sluiten

Hoe werkt het?

Met behulp van de Team Viewer Quick support kan Fixucom inloggen op elk werkend systeem en zo de muis/besturing overnemen na akkoord, en u kan op het beeldscherm meekijken wat er gebeurt! Dit scheelt in veel gevallen tijd en geld. Hierdoor is het mogelijk om u optimale ondersteuning te bieden bij het oplossen van kleine problemen of instellingen. Het programma Team Viewer Quick support zal na de sessie weer beëindigd worden en kan er niet meer ingelogd worden! Na elke sessie krijgt een systeem een nieuw ID en wachtwoord toegewezen.

1. Telefonisch contact (Quick support is niet altijd direct beschikbaar tijdens de openingstijden)

De eerste stap bij het tot stand brengen van een verbinding is het telefonisch contact tussen de klant en Fixucom. De support medewerker zal voorstellen een TeamViewer sessie te starten om het probleem proberen te verhelpen en zal u stap voor stap telefonisch begeleiden bij de diverse handelingen. Let wel dat er een werkende internet verbinding aanwezig moet zijn op het systeem wat u heeft aangemeld voor “hulp op afstand”!

2. Software starten

Door op de button hieronder te klikken, wordt het Quick support programma opgehaald. Naar keuze kunt u dit direct openen en uitvoeren of eerst opslaan op uw computer (bijvoorbeeld op het Bureaublad) om vervolgens uit te voeren. Wanneer het programma is gestart geeft u het ID nummer en wachtwoord wat u krijgt te zien door aan de support medewerker.

3. Beëindiging van de hulp op afstand

De support medewerker zal het programma beëindigen en u hoeft verder niets te doen. Onze gebruikte Quick support module is een SaaS applicatie (Software as a Service) en werkt dus zonder volledige installatie Het factuur bedrag zal direct aan u worden doorgegeven met betrekking tot de hulp op afstand ondersteuning en ontvangt u enkele dagen later de factuur in PDF, die per e-mail zal worden toegezonden.

Let wel! Een fysieke afspraak krijgt de voorkeur tijdens kantooruren!

Software CorneЯ

Diverse open source software voor prestatie en gebruik.
Klik op een tegel om de download te starten.

Adobe Reader

Java environment

Apache open office

Microsoft Office 

Media Creation Tool

CPU-Z

Speedtest

CCleaner

Google Chrome

Speccy

GPU-Z

No more Ransome

VLC media speler

Microsoft Edge 

Maleware Bytes

Cute PDF printer

Wilt u meer weten?
Uiteraard kunt u altijd contact opnemen.

Translate