ICT ondersteuning • reparatie • website & ontwerp

Online contact

Contactformulier

Altijd bereikbaar

@fixucom.nl

Direct contact

06 42 31 94 37

Hulp op afstand

Hoe werkt het?

Met behulp van de Teamviewer Quicksupport kan Fixucom na akkoord inloggen op elk werkend systeem en zo de muis/besturing overnemen, en u kunt op het beeldscherm meekijken wat er gebeurt! Dit scheelt in veel gevallen tijd en geld. Hierdoor is het mogelijk om u optimale ondersteuning te bieden bij het oplossen van kleine problemen of instellingen. Het programma Teamviewer Quicksupport zal na de sessie weer beëindigd worden en kan er niet meer ingelogd worden! Na elke sessie krijgt een systeem een nieuw ID en wachtwoord toegewezen.

1. Telefonisch contact

De eerste stap bij het tot stand brengen van een verbinding is het telefonisch contact tussen de klant en Fixucom. De support medewerker zal voorstellen een Teamviewer sessie te starten om het probleem proberen te verhelpen en zal u stap voor stap telefonisch begeleiden bij de diverse handelingen. Let wel dat er een werkende internet verbinding aanwezig moet zijn op het systeem wat u heeft aangemeld voor “hulp op afstand”!

2. Software starten

Door op de button hieronder te klikken, wordt het Quicksupport programma gedownload. Naar keuze kunt u dit direct openen en uitvoeren of eerst opslaan op uw computer (bijvoorbeeld op het Bureaublad) om vervolgens uit te voeren. Wanneer het programma is gestart geeft u het ID nummer en het wachtwoord wat u krijgt te zien door aan de support medewerker.

3. Beëindiging van de hulp op afstand

De support medewerker zal het programma beëindigen en u hoeft verder niets te doen. Onze gebruikte Quicksupport module is een SaaS applicatie (Software as a Service) en werkt dus zonder volledige installatie. Het factuur bedrag zal direct aan u worden doorgegeven met betrekking tot de hulp op afstand ondersteuning en ontvangt u enkele dagen later de factuur in PDF, die per e-mail zal worden toegezonden.

Een fysieke afspraak krijgt de voorkeur tijdens kantooruren!

Quicksupport is niet altijd direct beschikbaar tijdens de openingstijden.

Software CorneЯ

Adobe Reader

Java environment

WhatsApp Web

Microsoft office

Media Creation Tool

CPU-Z

GPU-Z

Ccleaner

Winrar

Google chrome

No More Ransom
Project

Speedtest

VLC media speler

Cute PDF printer

Malewarebytes

Windows 11 check

Translate